Rólunk

Szívünkön viseljük lovad egészségét!

A Ló-elsősegély.hu alapítói:

Dr. Pallós Andrea – lógyógyász specialista

Dr. Pallós Andrea
Dr. Pallós Andrea

Praxisomban napi szinten látok el sérült lovakat, majd járok ki hozzájuk kontrollra és kötéscserére a teljes gyógyulásig. Mindig arra biztatom a lótartókat, hogy tartsanak otthon legalább egy alapszinten felszerelt istállópatikát és igyekszem megtanítani nekik a legfontosabb tudnivalókat a sebkötözésről és a sebellátásról. Hiszen a lótartó az első védelmi vonal, ő az, aki a legtöbbet teheti lova gyógyulásáért.

Dr. Pallós Andrea szakmai önéletrajza >>

Magyar Dorottya – lótartó, lovas szakíró, lovaskultúra oktató

Magyar Dorottya
Magyar Dorottya

Egy narkolepsziás ló gazdájaként rengetegszer kellett már sérülést ellátnom és sebeket kötöznöm. Így egyrészt pontosan tudom, milyen sok múlik a lótartó felkészültségén vészhelyzetben. Másrészt rengeteg kötszert kipróbáltam már és tudom, hogy jó alapanyaggal öröm a munka, míg a rossz minőségű kötszer, vagy a hiányos istállópatika csak egy újabb bosszúság a bajban.

Magyar Dorottya szakmai önéletrajza >>

A Ló-elsősegély.hu oldalt azért hoztuk létre, mert pontosan tudjuk, milyen sok kérdést felvet a megfelelő istállópatika összeállítása. A Ló-elsősegély csomagokat hosszú évek tapasztalatainak összegzésével úgy állítottuk össze, hogy azok között minden lótartó minden élethelyzethez megtalálja a megfelelőt.

A Ló-elsősegély csomagokba csak olyan minőségi, praktikus termékek kerültek, amelyeket mi is minden nap örömmel használunk.

Szakmai ajánlások:

A Ló-elsősegély.hu elsősegélycsomagjai és patakötés csomagjai elnyerték a Magyar Patkolókovácsok Egyesületének ajánlását.